woensdag 12 november 2014

Mamma mia!!! wat was het eten bij jullie lekker

 
Eten bij een Italiaans restaurant, bekend natuurlijk van pasta's en pizza's, is altijd een uitdaging. Gelukkig belooft de website veel goeds en is er voldoende keuze (keuze tussen 2 of 3 gerechten is normaal al aardig wat).

De eerste zin op de menukaart spreekt mij direct aan "Heeft u last van allegieën laat het ons dan even weten". Ok top! hier zijn ze in ieder geval niet bang voor mijn vragen!! "Meneer mag ik u meteen even vertellen dat ik glutenvrij eet?". "dat is geen probleem mevrouw, maar jammer dat u dat niet bij de reservering had vermeld, dan hadden we vers glutenvrij brood voor u gebakken". Jeetje heb ik weer. De rest van de kaart maakte snel alles goed. De risotto was helaas niet glutenvrij, maar bij de meest heerlijke pasta's stond vermeld dat de pasta's ook met glutenvrije penne te bestellen zijn.
Het toetje kon ook al niet op!! Ten eerste hoefde ik niet eens te vragen welke ik wel/niet kon eten, dit werd direct vermeld en daarbij kwam het beste nieuws van de dag....... "De tiramisu is nog niet bedekt met lange vingers, dus die kunt u gewoon bestellen. Het ijs kunt u ook allemaal eten."
Heerlijk was t!!!! 2 dingen gegeten in een restaurant die normaal aan mijn neus voorbij gaan, Penne met zeevruchten en tomatensaus en als toetje een tiramisu. Voor anderen wellicht geen bijzondere gerechten, maar voor mij een zeer welkome verrassing.
ps. de rose was ook erg lekker ;-)

Bediening TOP
Kennis TOP
Eten TOP
Dikke 9
 
Bezoek ze snel www.mammamia-vianen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten