dinsdag 13 mei 2014

Zoete aardappel salade met chorizo

Vanochtend klaar gemaakt en zojuist heerlijk opgesmikkeld in de trein. Terwijl anderen een kleffe boterham zaten te eten had ik een heerlijke glutenvrije zoete aardappel salade met chorizo. Het recept wil ik graag met jullie delen.
1 zoete aardappel -gekookt
1 eetlepel mayonaise
2 handjes gesneden little gem sla ( deze is beetje bitter, dus erg lekker mrt de zoete aardappel)
4 plakjes chorizo ( of salami) in blokjes gesneden. Check goed of deze glutenvrij is. Stegeman heeft goede allergenen notificatie
1 tomaat in blokjes
1 halve rode paprika in blokjes
4 party augurkjes ( als topping) in plakjes gesneden.
Prak de gekookte zoete aardappel met de mayonaise en wat peper.
Neem een diep tupperware bakje of voor direct gebruik een diep schaaltje.
Leg de sla onderin. Daarbovenop de geprakte aardappel, dan de chorizo , de tomaten en paprika blokjes er bovenop. En om af te maken de augurkjes er overheen strooien.
Hmmmm smullen maar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten